Menypunkter

Redigere/endre gamle menypunkter:

  • Gå inn på Utseende og velg meny.
  • Velg at det er Toppmeny du vil redigere. Er du usikker på hvem som er gamle innlegg kan du åpne menypunktet og se om det har en url som slutter med / og tall. Da må url’en byttes.
  • I feltet til venstre hvor du finner elementer du kan legge til menyen skal du finne et punkt som heter Innlegg. Mangler du det går du opp i skjerminnstillinger helt øverst til høyre, der det står Hei [ditt navn]. ÅpnE skjerminnstillingene, hak av for innlegg og lukk skjerminnstillingene.
  • Søk opp innlegg som har samme navn som det gamle menypunkt, trykk legg til, finn den nederst på menyen, dra den oppover og legg den over eller under gammelt menypunkt. Åpne deretter det gamle menypunktet, trykk fjern, trykk på «Lagre meny» (blå knapp) for å oppdatere.

«Mødre»
Har du menypunkter som er mødre og som har innhold, gjør du det samme, men legger da nytt menypunkt sammen med de andre barna. Vurder å bytte visningsnavn på mor (eller som barn). Grunnen til dette er at et mormenypunkt ikke lenger peker til en artikkel, det åpner kun undermenypunktet.

Menypunkt for Spillere
Disse må oppdateres til ny url-struktur.
http://www.topphandball.no/players/?teamId=[din klubb sin ehis id]

Du finner denne url’en ved å klikke på Se alle øverst i spillerboksen på høyre side

Menypunkt for Statistikk
Disse må oppdateres til ny url-struktur.
http://www.topphandball.no/match/?teamId=[din klubb sin ehis id]

Du finner denne url’en ved å klikke på Kamoppsett og statistikk i boksen som viser kommende kamper

Menypunkt for Bilder
Disse må oppdateres til ny url-struktur. Den nye url’en forutsetter at dere har opprettet minimum en mediakategori under Media.
> Les mer om mediekategorier her

/category_media/[ditt galleri sin slug]

Etter å ha opprettet en MCM media kategori og lagt til minimum ett bilde, velg vis  kategori, kopier url og lim denne inn i menypunktet ditt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *